African-American Lawyers Section—

Indian Paintbrush & Larkspur

9:30 a.m. - 10:30 a.m.

The Law of Emancipation:
Juneteenth, Then and Now 1 hour

Hon. Carolyn Wright, *Dallas* Retired Chief Justice, 5th Court of Appeals

Dr. W. Denaw Muhammad Murphy, Houston University of Houston

10:45 a.m. - 11:45 a.m.

Through the Lens of Equality: A Legal & Historical Perspective of Juneteenth and the Intersection of SBOT Legacy Leadership *1 hour*

Lisa M. Tatum, San Antonio LM Tatum PLLC

Paul Stafford, *Dallas* Stafford Moore PLLC

1:30 p.m. - 2:30 p.m.

Breaking the Bench: A Judicial Panel on Local Trailblazer Judges 1 hour

Hon. Yolanda Huff, San Antonio Bexar County Court of Law No. 12

2:30 p.m. - 3:00 p.m.

Be Your Own Boss: The Attorney's Guide to Solo and Small Firm Success .5 hour

Alecia Jones, Houston Jones Legal, PLLC

3:00 p.m. - 4:00 p.m.

We The People: Diversity in the Profession Forum 1 hour

5:00 p.m. - 7:00 p.m.

African-American Lawyers Section Reception – Offsite – Tryst Kitchen + Cocktails

The African-American Lawyers Section programming continues Friday morning

Asian Pacific Interest Section — Freesia

1:30 p.m. - 3:30 p.m.

San Antonio Asian American Bar Association – Essentials to Starting a Bar Organization 2 hours

Moderator:

Natsumi Covey, *San Antonio* Valkenaar PLLC

Sang M. Shin, *Houston* Jackson Walker, LLP

Joshua Lee, Houston Armstrong Lee Baker

Madhvi Patel, *Dallas* Equinix

Hanna Kim, *Dallas* Samsung C&T Americas

Myra Dioquino, *Austin* Vela Wood

2:30 p.m. – 3:30 p.m. **Topic TBD** *1 hour*

Business Law and Corporate Counsel Sections—Grand Oaks K

8:55 a.m. - 9:00 a.m.

Welcoming Remarks

John R. Fahy, Fort Worth Whitaker Chalk Swindle & Schwartz

Scott A. Young, *Plano*Toyota Motor North America, Inc.

9:00 a.m. - 9:45 a.m.

All About Employee Equity Compensation for Business Entities: Pass-Through Entities vs. C-Corps .75 hour

Joshua Sutin, *San Antonio* Chamberlain Hrdlicka White Williams & Aughtry

9:45 a.m. - 10:30 a.m.

Emergency Response Toolkit .75 hour

Shawn DeMerse, *Dallas* Toyota Motor North America Inc.

Karl R. Heisler, *Chicago* King & Spalding LLP

10:30 a.m. - 11:30 a.m.

Current Ethics Issues for Corporate Counsel: An Interactive Presentation 1 hour (1 ethics)

T. Ray Guy, *Dallas* Frost Brown Todd LLP

Mark A. Platt, *Dallas* Frost Brown Todd LLP

Sarah Smith, Dallas Frost Brown Todd LLP 11:30 a.m. - 11:45 a.m.

Access to Justice Corporate Counsel Pro Bono Award

11:45 a.m. - 1:30 p.m.

Business Law Section Luncheon and Council Meeting (Private Event) – Cibolo 10

1:30 p.m. - 2:30 p.m.

The Long and Winding Road: Lessons from Litigating the Beatles Partnership Dissolution 1 hour

Andrés Correa, *Dallas* Lynn Pinker Hurst & Schwegmann LLP

Christopher Patton, *Dallas* Lynn Pinker Hurst & Schwegmann LLP

2:30 p.m. - 3:15 p.m.

Going Global .75 hour

Juan M. Alcala, *Austin* Holland & Knight LLP

Brent Benoit, *Houston*National Oilwell Varco Inc.

3:15 p.m. - 4:15 p.m.

Texas Business Court 1 hour

Hon. Grant Dorfman, *Houston* Presiding Judge, Eleventh Business Court Division

Hon. Marialyn Barnard, *San Antonio* Judge, Fourth Business Court Division

Michael W. Tankersley, *Dallas*Alston & Bird LLP

4:15 p.m. - 4:45 p.m.

Business Law Section and Corporate Counsel Section Membership Meetings

5:00 p.m. - 7:00 p.m.

TechTok Social Mixer – Sunday

Co-sponsored by the Corporate Counsel and Computer & Technology Sections

Child Protection Law Section— Grand Oaks R-S

9:00 a.m. - 10:00 a.m.

Trends in Child Welfare Law: A View from the Bench 1 hour (.5 ethics)

Moderator:

Kellie Price, San Antonio Texas Department of Family and Protective Services