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This letter is in response to your letter dated June 27, 2001, and received by this Agency via facsimile 
on that date. 

Your letter and materials describe a proposed offering by Industry Bancshares, Inc., a Texas bank 
holding company ("Company"), of its $l.00 par value common stock to its existing Texas 

tiiShareholders for a price of $125.00 per share. The Company intends to sell a minimum of 17,200 
shares and a maximum of 56,000 shares. You have indicated that the Company intends to rely upon 
Section 5 . E  of the Texas Securities Act ("Act") as an exemption for the offering. 

Your letter further relates that if all of the shares are not sold to its existing Texas shareholders, the 
Company intends to sell additional stock to other qualified parties who are residents of Texas, relying 
on the intrastate limited offering exemption under Rule 109.13(1) of the Board rules. You have 
inquired as to the availability of the Section 5.E and Rule 109.13 (I) exemptions for the transactions 
described above. 

Based upon the foregoing understanding, the transaction whereby the Company will offer shares to 
existing shareholders would appear to be exempt pursuant to Section 5.E of the Act. With respect 
to the proposed sale of additional common stock, please note that it is the policy of this Agency not 
to issue opinions as to whether the exemption provided by this Agency's Rule 109. 13(1) is available, 
due to the highly complex and specific factual determinations which must be made by persons 
intending to rely upon that exemption. However, the Staff of the State Securities Board is of the 
opinion that sales made pursuant to Section 5.E of the Act need not be counted in the 35 purchasers 
maximum allowed by Rule 109. 13(1) when determining the number of unaccredited investors for 
purposes of the exemption. In summary, the fact of reliance upon Section 5.E of the Act for the sales 
to existing security holders, assuming all conditions of the exemption are met, would not, standing 
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alone, preclude the availability of the exemption provided by this Agency's Rule 109.13(1) assuming 
that all conditions of that exemption are met. 

Please note that this Agency has not made an independent investigation of the facts, but has relied 
solely upon the information you have provided. If this information is incorrect or changes 
substantially, the staff would reconsider the matter and the opinion stated above would be void. 

Further, this Agency does not grant nor confer the exemption. Its availability depends entirely upon 
full compliance with the statutory language. If a dispute arises as to availability of the exemption, the 
burden of proof faIls upon the party claiming the exemption. 

Finally, opinions expressed by this Agency are not binding upon civil litigants in future proceedings. 

I trust this information answers your inquiry. Please feel free to write us if you need further 
information. 

/dw 

Very truly yours, 

DENISE VOIGT CRAWFORD 
Securities Commissioner 

David Weaver 
General Counsel 




